Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

Utajená místa nákladového nádraží Žižkov s Mírou

Menu
náš tip
02.03. do 02.03.
15:00 - 17:00
Pragulic - Poznej Prahu jinak!
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Utajená místa nákladového nádraží Žižkov s Mírou

Znáte nákladové nádraží Žižkov? Míra, průvodce z Pragulicu, vás vezme na místa, kde koleje jsou již zarostlé a málokdy tam uvidíte živou duši.

 
Cena: 300 Kč
 
Pragulic-Poznej Prahu jinak!, z.s.
Staroměstské náměstí 4/1
11000, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Když projdete všechna zákoutí, podíváte se k Richardovi, Mírovu kamarádovi, do jeho podniku Panoptikum, o kterém skoro nikdo neví. Panoptikum je bar, antikvariát, blešák, místo netradičních setkání a příběhů, kde uvidíte nevídané a najdete spoustu pokladů, které si můžete i koupit, pokud se s Richardem domluvíte na ceně. Vezměte si hotovost, bude se vám hodit. Uslyšíte mnoho příběhů, nekorektních fórků a dozvíte se spoustu zajímavostí o umění, historii či z podsvětí. Ceny drinků jsou více než příznivé, tak pozor, ať z prohlídky trefíte zpátky domů. 

Míra je celoživotní pankáč, který nerad žije v klasickém systému. Po vojně skočil rovnýma nohama přímo do divokých devadesátek, ochutnal drogy, ale hlavně dost chlastal. Odjel radši do ciziny a procestoval celou Itálii a Francii. Žil ve skvotech či na ulici a má těžko uvěřitelné zážitky. Když se trochu rozpovídá, zjistíte, že je to neskutečně vzdělaný a sečtělý člověk a konverzace s ním je obohacující.


Zpět na homepage