Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

Techtle Mechtle - Drag Royal Show

Menu
náš tip
02.03. do 02.03.
19:30 - 21:30
ROYAL Theatre & Club Chic
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Techtle Mechtle - Drag Royal Show

Nejúspěšnější česká travesti revue Techtle Mechtle se svou speciální Drag Royal Show míří do Prahy!

 
Cena: od 590 Kč
 
ROYAL Theatre & Club Chic
Vinohradská 48
120 00, Praha 2 Vinohrady
Vizitka pořadatele 
 

Travesti revue Techtle Mechtle je aktuálně nejúspěšnější českou travesti skupinou, která připravuje každý rok svou novou divadelní show pro divadla a kulturní domy po celé České republice.
Tentokrát Techtle Mechtle revue přijíždí do Prahy se speciální show koncipovanou pro ROYAL Theatre v Praze. Jedinečná hudební show, kterou jinde než v ROYALU neuvidíte! Pánové Lukáš, Nikolas, Martin a Saša se během večera promění v sexy dračice, které na jevišti doplní také sexy tanečníci.
Diváci budou usazeni v pohodlných křesílkách se stolovou úpravou, kde si mohou kromě skvělé show vychutnat také vynikající drinky, skvělou obsluhu a nasát atmosféru jedinečného prostoru luxusního cabaretu v centru Prahy.
Představení teto skupiny bývají v divadlech a kulturních domech vyprodány dlouho dopředu. Nenechte si ujít strhující drag show, kterou jinde neuvidíte! Taneční i komická vystoupení, stand-up comedy, vtažení diváků do samotného představení, skvělé make upy, výpravné kostýmy i jevištní scéna - to jinde nezažijete!


Zpět na homepage