Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

Vánoce Prahy 6

Menu
náš tip
09.12. do 25.12.
16:00 - 18:00
Městská část Praha 6
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Vánoce Prahy 6

Tadiční adventní program v Šabachově parku v Dejvicích. 

 
Cena: Zdarma
 
Městská část Praha 6
Šabachův park
160 52, Praha 6
Vizitka pořadatele 
 

Vánoční program potrvá  nabídne řadu atraktivních koncertů mladých i osvědčených interpretů. Zahajovacího koncertu se ujme 9. 12. v 16 hodin Ústřední hudba Armády ČR v kostele Husova sboru a zvuk bude přenášen do prostoru náměstí. Na venkovním podiu pak odehrají první koncerty zpěvačky Kateřina Karešová nebo Kateřina Marie Tichá s Banjeez. Během dvoutýdenního programu vystoupí například Ivan Hlas Trio, písničkář Michal Horák, kapela Zrní, Bára Hrzánová s kapelou a řada dalších interpretů. Hlavní koncerty každý den od 19 hodin doplní odpolední vystoupení dětí a žáků ze šestkových škol a školek, taneční vystoupení, divadelní představení pro děti nebo autorská čtení ve spolupráci s městskou knihovnou. Víkendová odpoledne budou již od dvou hodin patřit vánočním dílničkám a zájemci si budou mít možnost vytvořit vlastní ozdoby a dekorace. Finále adventního programu i letos obstará 25. prosince Rybova mše vánoční v podání orchestru Praga Sinfonietta, sboru Vox Pragae, skvělými sólisty, a to vše pod taktovkou Miriam Němcové.

Po celou dobu bude náměstíčko doplněno komorními adventními trhy s vánočními ozdobami, dřevěnými i koženými výrobky, rostlinnou kosmetikou a drobnými dárky. Vánoční bar nabídne teplé nápoje na zahřátí a ve stáncích narazíte na vánoční menu jako je rybí polévka, husí speciality, klobásy z divočiny nebo belgické hranolky.


Zpět na homepage