Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

Vánoční program pro celou rodinu ve Westfield Chodov

Menu
náš tip
01.12. do 31.12.
09:00 - 21:00
Centrum Černý Most
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Vánoční program pro celou rodinu ve Westfield Chodov

Vánoční kouzlo přichází do obchodního centra Westfield Chodov, které si pro své zákazníky v předvánočním období připravilo spoustu překvapení.

Centrum Černý Most
Roztylská 2321/19,
148 00, Praha 4
Vizitka pořadatele 
 

Těšit se můžete na vánoční lounge, zónu Přání, tradiční venkovní kluziště, zpívající tučňáky a virtuální sáně. I letos budou pro zákazníky k dispozici speciální služby. Bohatý vánoční program ve Westfield Chodov potěší celou rodinu!   

Vánočnílounge 

Vánoční program v obchodnímcentruWestfieldChodovodstartuje 16. listopaduotevřenímvánočnílounge u obchoduPeek & Cloppenburg, kdebude v obdobíadventuprobíhatkaždývíkendspeciální program.  

Vánoce s pohádkouPřání 

Kouzelná zóna vznikla v jedinečné spolupráci s Disney na motivy nové pohádky Přání. Ta oslavuje 100 let výročí Disneyho a děti ji mohou v kinech zhlédnout od 30. listopadu. V zóně Přání budou nejen dvě jedinečné fotostěny s motivy z kouzelné pohádky, u které děti zažijí spoustu zábavy, ale také speciální pohádkový program - čtení pohádky Přání v podání zpěváka Vojty Drahokoupila nebo herečky Terezy Bebarové, na hrací den plný stavění s LEGO a také na kreslení omalovánek s vánočním motivy. Chybět nebude ani monstrózní vánoční stromeček. 

Venkovní kluziště 

V parkunauliciHráského, vedlevchoduA“ WestfieldChodov, budejižtradičněod 27. listopaduotevřenévenkovníkluziště. Dětiidospělísitakmohouužítspoustuzábavy u zimníchradovánek. Kluziště je vevšednídnyotevřenood 10.00 do 21.00 a o víkendech a svátcích od 9.00 do 21.00. BěhemŠtědréhodne je zkrácenáprovoznídoba od 9.00 do 15.00 a na Silvestra od 9.00 do 18.00. 

Doprovodnévánočníatrakce 

Ani letosnebudouchybětlegendárnízpívajícítučňáci a takévirtuálnísáně. Na tučňáky se dětimohoutěšitod 16. listopadu a jízdunavirtuálníchSantovýchsáníchsibudoumociužítodzačátkuprosince. 

Vánočníslužby 

 

Od 1. prosincebude k dispozicitradičníbalenídárků a od 6. prosincezahájenprovozvánočního taxi, kterélidemulehčíodtěžkýchnákupníchtašek. Provoznídoba je od středy do nedělevždyod 12.00 do 18.00. Jakojižtradičněbudou v předvánočnímobdobíveWestfieldChodovnákupníasistenti-gentlemani, kteřívednech 21.–23. prosincerovněžpomohouzákazníkům s taškami s vánočnímidárky. Pro vánočníopozdilcepřichystaloobchodním centrum takéspeciálníotevíracídobuobchodůprodlouženou do 22.00, kdymohounakoupitdárky v méněexponovanémčase. 

 


Zpět na homepage