Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

Bond in Motion Prague

Menu
náš tip
09.12. do 31.03.
10:00 - 18:00
Výstaviště Praha
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Bond in Motion Prague

Navštivte unikátní výstavu o Jamesi Bondovi na Výstavišti. 

Výstaviště Praha
Výstaviště 67
17000, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Výstava se poprvé konala v Londýně, poté zamířila do Petersen Automotive Museum v Los Angeles, pak zpět do Velké Británie v National Motor Museum jako “Bond In Motion – No Time To Die” a následně do Bruselu. Odtud přijela až do srdce Evropy - Prahy.

„Bond in Motion“ vám umožní vstoupit do zákulisí natáčení. Čeká vás více než pětatřicet vozidel, která se objevila po boku nejslavnějšího špiona světa z šedesátileté filmové historie o Jamesi Bondovi. Mezi vozidla patří Goldfinger Aston Martin DB5, No Time To Die Superleggera DBS, Q Boat z The World Is Not Enough a Little Nellie z You Only Live Twice. Všechna vozidla, které uvidíte byla použita ve filmech a navíc budete mít příležitost odhalit i tajemství jejich výroby. Auta, vrtulníky, motorky, letadla a ponorky budou obklopeny rekvizitami, modely, fotografiemi kulis a vychytávkami agenta Q. Za 60 let své existence kreativita týmů stojících za dobrodružstvím Jamese Bonda nikdy nezklamala.

Standardní vstupenky jsou k dostání od 95 Kč v předprodejní síti GoOut. Jednotlivá čísla vstupenek budou zařazena do slosování o možnost vyhrát zájezd s Aston Martinem na Velkou cenu Rakouska F1 v příštím roce, přičemž jeden šťastlivec získá motocykl značky Triumph z limitované edice Bond.

Po celou dobu trvání výstavy „Bond in Motion“ se budou kolem ságy 007 pořádat setkání a akce. Na místě bude také originální bar 007 a prodejny Jamese Bonda.

Díky EON Production, Ian Fleming Foundation a Metro Goldwyn Mayer (MGM) nabízí „Bond in Motion“ jedinečné ponoření do světa. Jamese Bonda.

V kolik: Otevřeno denně

Po–Čt 10:00–18:00 hod.
Pá–Ne 10:00–19:00 hod.

Cena: Od 95 Kč do 995 Kč


Zpět na homepage