Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Czech Press Photo 2022

Menu
náš tip
01.02. do 31.07.
10:00 - 18:00
Národní muzeum
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Czech Press Photo 2022

Fotografie vítězů posledního ročníku Czech Press Photo opět v Národním muzeu!

 
Cena: 350 Kč
 
Národní muzeum
Václavské náměstí 68
11579, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Ve třech sálech Historické budovy Národního muzea můžete navštívit výstavu již 28. ročníku prestižní novinářské soutěže Czech Press Photo.

V letošním ročníku bylo vypsáno osm fotografických kategorií. Soutěžilo 234 fotografek a fotografů, kteří zaslali přes šest tisíc snímků. Příspěvky byly přihlašovány elektronicky v průběhu celého měsíce září. Odborná mezinárodní porota pracovala ve dnech 13. až 15. října v galerii Czech Photo Centre ve složení: předseda poroty – šéfredaktor fotobanky ČTK Petr Mlch, Evgeniy Maloletka a Mstyslav Chernov, ukrajinští fotografové, kteří pracují pro AP, česká fotografka a dokumentaristka Dana Kyndrová, reportážní fotograf agentury EPA Filip Singer, zástupce maďarského Press Photo Tamás Szigeti a ředitel Panos Pictures Adrian Evans z Velké Británie.

Na velkoformátových fotografiích si můžete prohlédnout nejen vítězné snímky, ale už druhým rokem také práce mladých nadějných fotografek a fotografů ze základních a středních škol, kteří v rámci Czech Press Photo Junior soutěžili ve třech kategoriích.

Zároveň s výstavou bude probíhat bohatý doprovodný program: přednášky, komentované prohlídky, autorské prezentace či dny s firmou Canon a Samsung.


Zpět na homepage