Před týdnem začala v Národním muzeu výstava nejlepších fotografií 29. ročníku prestižní soutěže Czech Press Photo.
Foto: Lukáš Bíba (reportáž)
TOP AKCE NA VÍKEND
Zabijačka & masopust: V sobotu hladoví nezůstanete. Zabijačkové hody a premiéru nového piva ochutnáte v Pivovaru Strahov.
Více➠ZDE A pokud se vám nechce škrábat do kopce, jitrnice a guláš vám naservírují také v restauraci St. Martin u Malostranského
náměstí. (sobota) Více➠ZDE
Kino v sauně: Jak spojit příjemné s ještě příjemnějším? Dejte si film v sauně! Estonský kandidát na Oskara
Sestry z kouřové sauny (ČSFD 78 %) se bude promítat ve (vypnuté) sauně. (neděle) Více➠ZDE
Bramboráky: Udělejte si výlet na okraj Prahy, křupavá odměna bude stát za to. V restauraci Šimanda pro vás usmaží
bramboráky v tradičním i netradičním provedení. (celý víkend) Více➠ZDE
Večer ve vile: Znáte pohnutý osud rodiny Winternitzovy? A chcete si prohlédnout interiér architektonického skvostu
z dílny Adolfa Loose? Na komentovanou večerní prohlídku vily nad Smíchovem zbývají poslední místa. (neděle) Více➠ZDE
Nový cirkus: V neděli začíná mezinárodní festival nového cirkusu Cirkopolis. Jak se dá chodit na prověšeném laně?
A s čím vším lze žonglovat? Odpovědi nabídne představení For As Long As We're Here. (neděle) Více➠ZDE
NOVÉ PODNIKY
Co nového se dá v Praze ochutnat, objevit a zažít? Objevili jsme celkem 23 nově otevřených podniků. Najdete mezi
nimi restaurace světových chutí, bary i zašívárny.
Více➠ZDE
ROK DRAKA
V sobotu začíná čínský nový rok. Menu pro nadcházející Rok draka si připravili v bistru Teplá kačka. Nebo tu
chcete oslavit Valentýn? Přečtěte si rozhovor s šéfkuchařkou a budete mít jasno.
Více➠ZDE
KAM NA VALENTÝNA?
Plánujete oslavit svátek zamilovaných a ještě nemáte nápad kde a jak? Máme pro vás tipy na tradiční i originální
zážitky. Pokud jste odpůrci tohoto svátku, tak si vyberte z antioslav.
Více➠ZDE
CityBee zve do... Restaurace Seasons. Na zimní menu
První jarní den bude až 20. března, takže do té doby si můžete dopřát zimní menu. V restauraci Seasons (součást
hotelu Hilton Prague) je postavené na sezonních surovinách.
Aktuálně si můžete dát třeba kořeněnou mrkvovou polévku, jako hlavní chod potom kaštanové těstoviny a zakončit
to desertem v podobě crème brûlée se švestkami macerovanými ve svařáku. Více➠ZDE
Kam o víkendu s rodinou
Valentýn v oblacích, na ledě, v džungli, v kině nebo v iglú. Kam vyrazíte?
Kam o víkendu s dětmi: Festival deskovek, workshop animace, Masopust i pohádka
Nově otevřeno: Kde bude váš nový Revír? Kde najít Zašívárnu? Proč zajít do kostela?