Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

CityBeeCityBee

Menu

Léto ve Stromovce začne už na konci dubna. A budou se dít velké věci!

redakce@citybee.cz |16. 4. 2018

Tiskárna na Vzduchu už se těší na léto a díky jejich nabitému programu, ve kterém si snad úplně každý najde to své, se na něj můžete těšit i vy. Mrkněte, co se chystá. Budou koncerty, festivaly jídla, hudby a odlišných kultur.

P.S Dobrá zpráva je, že letos se do Stromovky stěhuje i Containall.

Text:
Tiskárna na Vzduchu

tiskarna%282%29.jpg

 

Tiskárna na Vzduchu

Tančírny, koncerty, letní kino, divadlo - pod širým nebem a na jednom místě ve...

Zimní odpočinek se chýlí ke konci a my za chvíli otevřeme už pošesté Tiskárnu na Vzduchu! Nová sezóna přinese změny, ale naváže i na program, na který jste u nás zvyklí. A věříme, že vás tenhle mix bude bavit!

Od konce dubna do září se opět můžete těšit na pravidelná letní kina, party večery, koncerty českých i zahraničních kapel, food festivaly a další akce v trochu novém kabátě – prostor právě prochází rekonstrukcí, aby se vám u nás líbilo ještě víc. Co pro vás máme? Dáme vám nahlídnout do programu.

Koncerty pod stromy

Bookujume kapely a připravujeme pro vás spoustu koncertů tuzemských i zahraničních interpretů. Už teď vám můžeme prozradit, že na čerstvém vzduchu pod korunami stromů zahrají například australští The Cat Empire. Jejich hudba se pohybuje v mnoha žánrech: od ska, reggae, jazzu po latinskoamerickou hudbu. Od protinožců k nám přijedou také další hudebníci, tentokrát buskerská dvojka Pierce Brothers, kteří předvedli loni skvělou show na Colours of Ostrava.

 

The Cat Empire

Tiskárna na Vzduchu

03.07. 19:30


 

Pierce Brothers (AU)

Tiskárna na Vzduchu

08.08. 19:00


I koncerty českých interpretů budou stát za to! Těšíme se například na úkaz tuzemské hudební scény – elektro undergroundovou kapelu Midi Lidi. Stromovku roztančí i Prago Union, kteří mají na svém kontě dvě sošky ceny Anděl v kategorii hip-hop a r’n’b. Zklidní vás naopak zpěvačka, houslistka a perkusistka Iva Bittová a Čikori. Nápadité skladby, vynikající hráčské výkony a uklidňující atmosféra činí podle recenzí z jejího poslední alba jedno z nejzajímavějších z české alternativní scény.

Kromě hudby se tradičně můžete těšit na festivaly plné skvělého jídla, hudby a odlišných kultur. Bardzo fajný vám přiblíží Polsko, Karnaval Latino Praga zase Latinskou Ameriku. Že kuřecí křídla jsou nové burgery vás přesvědčí chicken wings festival v červnu a tradičně nebude chybět Fair fair – finger food festival, který letos oslaví už 10. ročník.

 

Karneval Latino Praga

Tiskárna na Vzduchu

02.06. 11:00


 

Wing Fest

Tiskárna na Vzduchu

23.06. 11:00


 

Fair Fair 8 - Finger Food Festival

Tiskárna na Vzduchu

19.05. 11:00

Ani v letošní sezóně nepřijdete o pubquiz, slam poetry nebo impro show. A samozřejmě každé úterý bude patřit filmům – opět pro vás připravujeme Bio na Vzduchu!

Důvodů přijít budete mít ale určitě mnohem víc. Pravidelný měsíční program budeme zveřejňovat od dubna a kdybyste si náhodou z kultury nic nevybrali, zastavte se jen tak. Věříme, že se vám po rekonstrukci bude u nás líbit ještě víc!

Načepujeme vám pivo do skla, uděláme domácí limonády a namícháme ty pravé letní koktejly. Odpoledne se zastavte na kávu klidně celá rodina – pro nejmenší máme připravené pískoviště a dětský koutek.

BONUS: Mrkněte, jaké další venkovní prostory se už brzy otevřou.

 

Stalin Mega Season Opening

Stalin

26.04. 20:00


 

Otevíráme kulturou!

Přístav 18600

02.05. 18:00


 

Containall Stromovka Opening

Containall

04.05. 18:00

Výpis článků