Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

CityBeeCityBee

Menu

Nový týden? Nahé ženy, kurz pletení i trio modrých plešounů

redakce@citybee.cz |15. 4. 2018

Druhou půlku dubna odstartuje týden plný nahých žen i modrých mužů. Nevěříte? Tak potom věřte, že na přednášce o opuštěných místech a urbexu v Česku a zahraničí či v nově otevřeném muzeu iluzionismu na Staroměstském náměstí už z údivu teprve nevyjdete.

uvodnitopka.jpg

Tip pro dámy, pány, student(k)y i pro děti

Pletení je pro vás španělská vesnice? Nevadí, na kurzu Sdílen vás klidně naučí i úplné základy. Vstupné je zdarma a jehlice i pletení budou k dispozici.

 

Kurz pletení pro začátečníky

Sdílny

16.04. 18:00

Pánové, jedna z nejkontroverznějších výstav plná nahých žen je opět v Praze. Některých exponátů se lze i dotýkat a k vidění bude i výstava fotografií Petra Jedináka s názvem Orgasmické portréty.

 

Voayer: Poslední Výstava skutečných nahých žen

Galerie Tančící dům

17.04. - 21.04.


 

Orgasmické portréty

Galerie Tančící dům

17.04. - 21.04.

Areál kolejí Strahov se probouzí ze zimního spánku, a to festivalem (nejen) studentských kapel. Návštěvníky čekají celkem čtyři stage, bubble football, „skákací boty“, všechna strahovská hřiště volně k užití a samozřejmě vstup zdarma.

 

Silicon Hill Open Wednesday 2018

Koleje Strahov

18.04. 14:00

Pokud znáte někoho, komu je deset měsíců až tři roky, vezměte ho na multižánrový festival CirKUK! Řádit se tu bude se šálou, velkými žíněnkami, spoustou cirkohraček i v obřím bludišti. 

 

CirKUK! v Cirqueonu

Cirqueon

20.04. - 22.04.

voyer.jpg

Udělejte něco pro svět, pro město nebo pro lidi bez domova

Chcete udělat dobrý skutek pro svět? Poslechněte si v Kasárnách Karlín příběhy dobrovolníků a pak se třeba staňte jedním z nich. 

Do Centra architektury a městského plánování (vedle Karláku) si přijďte pro informace o zahradničení ve velkoměstech a nechte si poradit, jak s urban gardeningem začít. 

 

Praha & Příroda - Urban Gardening

CAMP – Centrum architektury a městské…

19.04. 19:00

V Rock Café se chystá benefiční Festival humanity a solidarity zaměřený na problematiku bezdomovectví. Kromě debaty na toto téma a občerstvení od Kuchařek bez domova se můžete těšit i na bohatý hudební program.

 

Festival Humanity a Solidarity

Rock Café

17.04. 18:00

Co jen tak neuslyšíte a neuvidíte

Opuštěných míst je v Česku i zahraničí dost a dost, ale málokdy se o nich přednáší. Avšak na Albertově se už v úterý dozvíte o opuštěných honosných hotelech, chátrajících dětských léčebnách i o nacistické podzemní továrně. Čekají na vás informace také o tom, na co si při objevování opuštěných míst dát pozor.

Trio plešatých a modrých umělců přijíždí poprvé do Prahy, aby předvedlo komedii, divadlo, rockový koncert i taneční párty v jednom. Bude to jízda!

 

Blue Man Group

Kongresové centrum

20.04. 20:00

Na Staroměstském náměstí otevřelo nové Muzeum iluzionismu. Exponátů se můžete dotknout a vyzkoušet si je, takže nudu rozhodně nečekejte.

 

Illusion Art Museum Prague

Objevte nové světy iluzivního umění a zažijte jedinečnou atmosféru historické Prahy...

iluze.jpg

 
Výpis článků