Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

CityBeeCityBee

Menu

Tipy na akce pro dámy i noční ptáky. A největší pískoviště pro děti

redakce@citybee.cz |18. 2. 2018

Tentokrát jsme pro vás vybrali 3×3 akce a jako bonus připojili jeden speciální tip pro děti. Takže zatímco dámy budou tento týden obdivovat šaty na módní přehlídce, pánové ujídat popcorn u Pána Prstenů a milovníci kultury obrážet jednotlivá představení divadelního festivalu Malá inventura, děti najdete na největším krytém pískovišti v Praze, které se právě otevírá.

furianti%281%29.jpgTvůrci představení Naši furianti slibují více napětí než seriál Ordinace v růžové zahradě.

Akce, které rozhodně nejsou každý týden 

V rámci festivalu řemeslných workshopů na Novoměstské radnici si vyzkoušíte práci kadeřnice, kováře či si zkusíte vyrobit dřevěnou hračku. Vstupné je zdarma, u některých workshopů však musíte počítat s poplatkem za použitý materiál.

 

Řemesla živě - festival řemeslných workshopů

Novoměstská radnice

20.02. - 21.02.

AFO neboli Academia Film Olomouc je festival populárně-vědeckých filmů, který tentokrát bude rozdávat radost i v Praze. V rámci třídenní ochutnávky se můžete těšit nejen na zajímavé filmy a přednášky, ale i divadlo a další doprovodný program. Zdarma.

 

AFO Warm-up v Kampusu Dejvice

Kampus Dejvice

20.02. - 22.02.

Festival nového divadla Malá inventura představí nezávislé a začínající umělce. Těšit se můžete třeba na Naše furianty, veselohru o útrapách vlastenectví v nelehké době, nebo na taneční hru Nothing Sad.

 

Malá inventura 2018

Malá Inventura - festival nového diva…

21.02. - 28.02.


 

Co dělat po nocích

Hlučným diskotékám odzvonilo, teď frčí Silent Disko. Ve sluchátkách si sami zvolíte, co chcete poslouchat, a tančíte až do rána.
P. S. Letošní ročník Silent Diska na půdě Fakulty stavební si nachystal jako překvapení videomapping.

 

Silent disko Fakulty stavební ČVUT

ČVUT - Fakulta stavební

22.02. 20:00

Na místě bývalé továrny, skladů a ruin v Kolbenově ulici se otevírá nová kavárna - ve dne oáza klidu a skvělé kávy, po večerech místo pro živé umění. Přijďte na otvíračku!

 

Otevření Kafe Pragovka

Kafe Pragovka

23.02. 19:00

Vydejte se na několikahodinový výlet do Mordoru. Bio Oko v rámci festivalu Malé oči promítá tři díly trilogie Pár prstenů. Nebojte, na chvilku budete moct zavřít oči, protože všechny filmy budou s dabingem.

 

Maraton Pána prstenů v Biu Oko

Bio Oko

23.02. 20:00

silent.jpg
Silent Disco se na půdu Fakulty stavební vrací již pošesté. Foto: FSv/Sedláček

Tři tipy pro dámy

Vlastní kariéra zatím vázne? Nevadí, přijďte se pro začátek inspirovat příběhy úspěšných žen do Lucerny. O svých životních zkušenostech promluví podnikatelka Simona Kijonková, herečka a bloggerka Vlastina Svátková a Jana Zielinski, která organizuje a řídí Designblok a Prague Design and Fashion Week.

 

Večer úspěšných žen @Kino Lucerna

Kino Lucerna

20.02. 18:15

Pokud někdo stihl jarní úklid už před začátkem jara, může se přebytečných kousků ze šatníku zbavit na bazárku ve Stromka centru v Holešovicích.

 

Vyměnitelný bazárek

Stromka centrum

20.02. 18:00

Autorská módní přehlídka módní návrhářky Terezy Sabáčkové na téma "Všechny tváře vody" se chystá na Žofíně. Zavolejte kamarádce a udělejte si společně holčičí večer.

ladvi%282%29%281%29.jpg
Nechte děti, ať si pohrají na největším krytém pískovišti v Praze. Najdete ho v Ládví.

Děti, POZOR!

V pražském Beachklubu Ládví se otevře největší kryté pískoviště v Praze. Prcci si pohrají s bábovkami, větší děti si vyzkouší plážový volejbal a maminky si zatím mohou dát kávu, čaj nebo něco sladkého na zub.

 

Na pláž

Beachklub Ládví o.s.

22.02. - 29.03.



 

Výpis článků