Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Vaho Trashion

Praha 1, Jungmannovo náměstí 765/5, 11000

zpět na výpis
 
Vaho Trashion

Široká nabídka tašek a doplňků VAHO trashion.

Telefon:272 657 503
Kategorie: lifestyle|Móda

Otevřeli jsme pro vás kamennou prodejnu na Jungmannově náměstí 5, Praha 1, kde si budete moci vybrat ze široké nabídky tašek a doplňků VAHO trashion. Jsme tam pro vás každý den od 10.00 do 20.00.

O VAHO Trashion

Příběh designových doplňků značky VAHO začíná ve Španělsku. Konkrétně v ulicích Barcelony a Madridu.  Zde se totiž nachází původní domov reklamních bannerů – základního materiálu na výrobu originálních doplňků. Naše první kroky proto vedou do ulic. Tvoříme pro vás jedinečnou značku VAHO TRASHION.  Na světě se totiž denně nashromáždí až neskutečné množství tohoto „odpadu“. Po důkladném očištění jsou z bannerů vybrány nejvhodnější části tak, abychom vám mohli nabídnout neopakovatelný design. Každý banner má svůj příběh, který vdechne duši finálnímu produktu.  Další fáze probíhá v chráněných dílnách. Každý kus je výsledkem ruční práce, každý kus je nezaměnitelný.

Jungmannovo náměstí 765/5
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: