Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Hotel International

Praha 6, Koulova 15, 160 00

zpět na výpis
   
Hotel International

Čtyřhvězdičkový hotel a konferenční centrum v Dejvicích.

Kategorie: gastro|restauracelifestyle|Relax, Beauty

Hotel International Praha je česká národní památka a významné konferenční centrum až pro 1 200 návštěvníků, nabízející luxusní ubytování v 254 pokojích několika kategorií a kvalitní gastronomické služby. Čtyřhvězdičkový hotel International se nachází se v rezidenční čtvrti Praha-Dejvice, blízko Letiště Václava Havla, Pražského hradu, Starého Města, Karlova mostu, Václavského náměstí a dalších zajímavých míst metropole, s nimiž má velmi dobré dopravní spojení metrem a tramvají.

Hotel International poskytuje ubytování v 254 pokojích typu Standard, Superior, Executive a Tower Suite, ze kterých si jistě vybere jakýkoliv návštěvník Prahy. Všechny mají individuálně ovládanou klimatizaci, TV a vysokorychlostní internet.

 Konferenční prostory hotelu International s kongresovým sálem a 15 jednacími místnostmi patří mezi největší v Praze. Úroveň pořádaných akcí zvyšuje i rozlehlá a klidná zahrada, která na ně navazuje.

Koulova 15
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: