Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Lemarket

, ,

zpět na výpis
 
Lemarket

Moderní tržiště, které objevuje a představuje lokální tvůrce a projekty.

Kategorie: lifestyle|Nakupování, Beauty, Móda, Bydlení


Návštěvníkům nabízíme příležitost seznámit se s novými značkami a setkat se s jejich autory. Dbáme na kurátorovaný výběr, příjemnou atmosféru, estetické prostředí a hlavně na široký záběr značek od šperků, módy, kosmetiky, doplňků do bytu či dekorací až po dětské oblečení a hračky, poctivé delikatesy, papírenské skvosty nebo potřeby pro čtyřnohé kamarády,
Za 5 let našeho působení jsme se rozrostli o další projekty, jako LEMARKET Hlídárna, která poskytuje příjemný prostor spojující možnost hlídání vašich nejmenších a místo v podobě coworkingu, kde lze mezitím v klidu pracovat, nebo LEMARKET Mimi, představující výběr toho nejlepšího z lokální tvorby určené dětem. 
Naším snem a cílem je podpora značek, jež tvoří krásné a kvalitní produkty s jediným záměrem - aby dobře sloužily ostatním a dělaly radost.
Díky pořádání našeho tržiště a kontaktu s prodejci dobře víme, že samotná tvorba designérům zabírá naprostou většinu času a již jim tak nezbývá prostor pro řešení dalších záležitostí, jako jsou tvorba a správa webu, marketing či business stránka projektu.
Proto jsme dali dohromady kreativce z okolí LEMARKETu a chceme s tímto značkám pomoci. Jsme tým profesionálů z různých oborů, rádi nasloucháme, radíme a dotahujeme věci do nejmenších detailů. LEMARKET studio zvládne vše od tvorby webu i e-shopu, obsahu v podobě textů, fotografií a grafiky, správu sociálních sítí až po image videa či design interiérů.
Naše kreativní studio pomáhá začínajícím značkám z různých oborů také s jejich vizuální identitou či ideou projektu na jejich cestě za úspěchem, ale vrháme se i do větších projektů, jako je v současné době svatební a eventová půjčovna Svatbář.cz, nabízející vše od nábytku až po dekorace, včetně designových i vintage kousků, a spolupracující s lokálními designéry a řemeslníky.
 


Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: