Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

ONES concept

Praha, Újezd 1, 11000

zpět na výpis
 
ONES concept

Pečlivě kurátorované místo, které ožívá originálními kousky od lokálních designérů, unikátními značkami, ale i autentickým vintage sortimentem.

Kategorie: lifestyle|Nakupování, Bydlení

Ponořte se do našeho Shoppable Apartment konceptu, díky kterému si můžete kousek této kreativní atmosféry přenést přímo k sobě domů.

V našem prostoru si můžete vybrat cokoliv, co vás zaujme - od elegantních svítidel nebo nábytku, po vázy s květinami, porcelán, módní design či šperky.

Ones Concept je místo, které se neustále mění, žije kreativitou a inspirací. Každých 6 měsíců vám představujeme novou sezónu - nové téma, nový interiér, nová autorská sestava.

Pro nás je ale Ones především komunita. Na našich akcích a workshopech se setkávají designoví nadšenci s autory, propojujeme designéry a značky k jedinečným kolaboracím a s designéry připravujeme limitované kolekce pro Ones.

Součástí obchodu je i trvalý pop-up, který na danou sezónu poskytujeme značkám k prezentaci svého kompletního portfolia nebo rozsáhlejších kolekcí.

Aktuálně je s námi v Ones Concept slovenská módní značka Buffet Clothing.

Buffet Clothing navrhuje a vyrábí své produkty z ReLiveTex látek - z přebytkových rolí od nejluxusnějších světových značek. Každý kus je tak těžko reprodukovatelný a dostupný pouze v omezeném počtu.

Navštivte nás v Ones Concept a objevte unikátní svět Buffet Clothing.

Petřín, Kampa park nebo Kinského zahrady. Ať už se procházíte Malou Stranou, od Lennonovy zdi nebo jdete přes most od Národního divadla, udělejte si chvilku i pro kulturu a design. Najdete nás v naší kamenné prodejně s rozlohou přes 150m2 na adrese Újezd 600/1, Praha 5.

Újezd 1
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: