Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Green Table

Praha, Na Florenci 15, 11000

zpět na výpis
Tip
 
Green Table

Vegetariánské bistro, cowork, eventy. Green Table je prostor pro inspiraci, setkávání, práci i odpočinek.

Telefon:607 032 772
Kategorie: gastro|občerstvenílifestyle|

Green Table je místem, kde můžete ochutnat změnu – moderní udržitelnou gastronomii s ohledem na lokálnost a sezónnost.

Bistro Green Table nabízí nevšední zážitek pro ty, kteří chtějí jíst zdravě, chutně a zároveň ohleduplně k přírodě.

V našem bistru se přesvědčíte, že moderní vegetariánskou kuchyni lze dělat bez kompromisů, s důrazem na výjimečnou chuť.

Šéfkuchařka Miluše Makó pro Vás společně se svým týmem denně přímo na místě připravuje čerstvé, chutné a zároveň zdravé pokrmy ze surovin od lokálních dodavatelů. Je tak kladen maximální důraz na kvalitu, čerstvost a udržitelnost.

Green Table je neformální místo s přátelskou atmosférou pro práci, diskuze, konference, vernisáže a pravidelné společenské eventy – to vše se shodným jmenovatelem udržitelnosti.

Jasně tak dokazujeme, že udržitelnost a cirkulární ekonomika lze uchopit zcela moderně, optimisticky jako přirozená výzva a především příležitost pro nás pro všechny.
Celá moderní coworková část, dvě zasedací místnosti i speciální agility room jsou určeny nejen zaměstnancům společnosti Veolia ale i našim partnerům z řad soukromého i neziskového sektoru, municipalit, vědecké obce, škol i univerzit – jednoduše všem, kteří vyznávají stejné hodnoty a snaží se podpořit naši strategii ekologické transformace.

Na Florenci 15
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: