Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Nové Královice spol. s r.o

Praha 4, Vyskočilova 1326/5, 14000

zpět na výpis
 
Nové Královice spol. s r.o

Hlavním cílem projektu Nové Královice je zachování historicky cenného kulturního dědictví s propojením vysoce moderního bydlení.

Kategorie: lifestyle|Bydlení

NOVÉ KRÁLOVICE
Celý projekt Nové Královice se nachází v malebné obci Královice, jehož součástí je rekonstrukce historické Tvrze, která je dominantou celého projektu. Po úspěšném prodeji první a druhé etapy vzniká v těsné blízkosti výstavba třetí etapy rezidenčního bydlení, jehož předpokládané dokončení se časuje na podzim roku 2024.

Třetí etapa nabízí celkem 28 rodinných domů s velkorysými prostory pro bydlení 114–144 m2 a dispozičním řešením 4+kk vhodné především pro rodiny. Všechny domy jsou vybavené vlastní garáží a zahradou s vlastním samostatným přístupem. Okolí je obklopeno venkovskou krajinou a množstvím zeleně přírodního parku Říčanka.

Vyskočilova 1326/5
Praha 4, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: