Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Bambule - OC Zličín

Praha, Řevnická 1, 15500

zpět na výpis
 
Bambule - OC Zličín

Hračkářství Bambule nabízí značkové a kvalitní hračky pro děvčata, chlapce i ty nejmenší.

Kategorie: lifestyle|Nakupovánípro děti|Hry, Zábava

Najdete zde hračky oblíbených českých značek, ale také světoznámé značky jako Lego, Mattel, Hasbro a další. Bambule nabízí vedle klasických hraček také široký sortiment deskových her, interaktivní hračky, vzdělávací hračky a sportovní zboží pro děti. Vedle 30 kamenných prodejen, které najdete po celé České republice, provozuje

Bambule také vlastní e-shop www.bambule.cz. Zákazníci se mohou stát členy věrnostního klubu Klub hraček Bambule, díky kterému nakupují výhodněji a získají přístup ke spoustě skvělých nabídek a slev.  

Dětské oblečení Cool club

COOL Club je jednou z nejoblíbenějších značek dětského oblečení, kterou si zamilují děti i rodiče. Přináší oblečení pro děti ve věku 0-8 let. Každá kolekce je originál, nejen svými barvami, ale i motivem. Součástí kolekcí je oblečení, které nesmí chybět v šatníku žádného dítěte. Ležérní oblečení, které je ideální do školy nebo pro volný čas, elegantní móda, pro různé speciální příležitosti, ale také spoustu doplňků.

Dětské oblečení COOL club je kvalitní, pohodlné a zaručeně trendy.

Řevnická 1
Praha, 15500
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: