Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Caresse BraExpert

Praha, Korunní 1250/46, 12000

zpět na výpis
 
Caresse BraExpert

Caresse BraExpert je veskrze moderní obchod s dámským prádlem, který má všech pět P. Doslova.

Telefon:602660741
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Stále více žen vyhledává svoji bra-expertku. To tajemství není jen ve znalostech, ale i ve zkušenostech, co reálně u jakého typu poprsí funguje. Dokonalé prádlo totiž existuje pro každý věk, postavu, náturu a příležitost.

Nové zákaznici se v Caresse BraExpert věnují vždy jak dlouho je třeba. Tato časová "investice" se vyplatí, protože se zákaznice velmi nadšeně vrací. Cítí se zde přirozeně a nemusí nic hrát. Pokud jednou vyzkouší, co dokáže správně zvolená podprsenka, nechápou, jak mohly předtím nosit prádlo, kterou ze sebe strhly hned, co dorazily domů z práce.

Caresse je v podstatě komunitou stálých zákaznic využívajících odborné poradentství, protože tělo a jeho požadavky se s dětmi, sportem, věkem neustále mění. Z řady z nich vznikly časem i kamarádky, se kterými máme úžasný vztah. Ale Caresse není ani zdaleka na konci své cesty. V Česku jsou stále tisíce a tisíce žen, které se domnívají, že „pro krásu se musí trpět“.

Korunní 1250/46
Praha, 12000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: