Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Správná podprsenka s.r.o.

Praha 2, Vinohradská 79, 12000

zpět na výpis
 
Správná podprsenka s.r.o.

Specializovaný obchod se spodním prádlem, kde můžete zdarma využít odborné poradenství bra-fitting. Jste si jistá, že nosíte správnou podprsenku?

Telefon:607 966 477
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Snažíme se, abychom z nákupu spodního prádla udělali příjemný zážitek. Správná velikost podprsenky dokáže změnit vzhled postavy, krásně vytvarovat poprsí a pozvednout mimo jiné i vaše sebevědomí. Pomůžeme vám najít podprsenku dle vašich představ, která vám perfektně padne. Naše služba, tzv. bra-fitting, není pouze o měření. Společně vybereme podprsenku ve správné velikosti, pohodlnou a zejména takovou, ze které budete mít radost a budete se v ní dobře cítit. Každé zákaznici se vždy věnujeme individuálně. Kromě určení správné velikosti vám vysvětlíme, jaký střih je pro vás vhodný. Dozvíte se, jak má podprsenka správně vypadat, jak si ji obléct a upravit a také jak o spodní prádlo pečovat. Abychom naplnili očekávání každé ženy, najdete u nás podprsenky od velikosti obvodu 60 a košíčky ve velikostech A-K (v britském zdvojeném číslování). Skladem máme více než 140 různých velikostí podprsenky! Takto rozsáhlá škála velikostí není v českých obchodech stále ještě běžnou záležitostí. Přijďte se přesvědčit, jak vhodně zvolená velikost a střih podprsenky dokáže zlepšit celkový vzhled postavy během chviličky!

Vinohradská 79
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: