Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Sauna Central

Praha, Ve Smečkách 1593/19, 110 00

zpět na výpis
 
Sauna Central

Dopřejte si klid a načerpejte energii. Saunové centrum zkrášlené živými mechy vytváří jedinečnou atmosféru pohody a míru.

Telefon:773 274 649
Kategorie: lifestyle|Relax, Zdraví

V přízemí se můžete zrelaxovat hned v několika saunách (bylinková, finská, infrasauna), v páře, společné vířivce a odpočinkové místnosti. Pro páry, které si chtějí užít soukromí, máme k dispozici privátní wellness. Součástí centra je i bar v horním patře. Návštěvníci se zde mohou osvěžit například lahodným japonským čajem či freshem a k tomu si pochutnat na vodní dýmce.

Slavíte výročí, narozeniny nebo si chcete jen užít chvíli ve společnosti své milované osoby? Pro jakoukoli příležitost si u nás můžete zarezervovat privátní wellness. Tento prostor nabízí vlastní saunu, vířivku, mini bar a odpočinkový kout. To vše podtrhuje krásný interiér, ve kterém naleznete klid pro příjemné uvolnění.

Chill bar je oázou klidu přímo v srdci Sauna Central. Najdete zde nejen příjemné posezení, ale také občerstvení jak jsou domácí limonády, fresh juices nebo vodní dýmky.

Otevírací doba:

Saunový svět:
Po-Ne: 09:00-23:30

Privátní wellness:
Noční provoz: Po-Ne: 20:00 - 07:00
Denní provoz: Po-Ne: 08:00 - 19:00

Ve Smečkách 1593/19
Praha, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: