Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

PONER

Praha, Maiselova 21, 11000

zpět na výpis
 
PONER

Poner je oděvní značka, za kterou stojí sourozenci Nikol a Jakub Ponerovi.

Telefon:792 317 082
Kategorie: lifestyle|Beauty, Móda

Kdo stojí za značkou PONER? Nikol a Jakub jsou sourozenci, kteří propadli módě a rozhodli se vybudovat módní značku. Oba se skvěle doplňují a zatímco Jakub je nenahraditelný pro svoji kreativitu a neuvěřitelný smysl pro detail, Nikol se stará o komunikaci s klienty a vlastní prodej. Jejich práce se prolíná například při výběru látek, nebo při konzultacích střihů či zdobení. Pracují jako tým, který dokáže využít potenciálu toho druhého a díky tomu od vzniku značky v roce 2015 za velmi krátkou dobu získali pozornost a respekt veřejnosti. Najdete velmi málo prestižních společenských akcí, na kterých se neobjeví někdo v šatech s rukopisem značky PONER.

Maiselova 21
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: