Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

IKEA Point

Praha 1, Václavské náměstí 16, 11000

zpět na výpis
Tip
 
IKEA Point

Přijďte se inspirovat, naplánovat a konzultovat řešení do svého domova s našimi odborníky. IKEA studio otevíráme 20. září 2018.

Telefon:234 567 890
Kategorie: gastro|kavárnylifestyle|Nakupování, Bydlení

Otevírací doba
IKEA Point

PO – NE 9:00 – 21:00
IKEA Café
PO – NE 9:00 – 21:00

Ve čtvrtek 20. září se ve spodní části Václavského náměstí otevře pro veřejnost nový formát švédského prodejce nábytku Ikea, pop-up neboli menší dočasnou prodejnu, která nese název Ikea Point. “Je to náš nový koncept, jak se přiblížit zákazníkům,” prohlásila Mounia El Hilali, čerstvá generální ředitelka Ikey pro Česko, Slovensko a Maďarsko.

Přítomností v centru Prahy chce být Ikea blíž hlavně zákazníkům, kteří nemají vůz a nákup na krajích Prahy – v obchodních domech Černý Most nebo Zličín – je pro ně náročný.

Ikea Point bude otevřený denně od 9 do 21 hodin, stejně jako velké obchodní domy, a lze v něm využít služby plánovacího studia nebo se posadit do kavárny s možností dobít si mobil. Celková plocha Ikea Pointu pro veřejnost je 737 metrů čtverečních a bude na ní k dispozici 30 zaměstnanců.

Václavské náměstí 16
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: