Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

HEYDAYS

Praha, Náměstí Míru, 12000

zpět na výpis
 
HEYDAYS

Jsme místo, které ti pomáhá objevovat. Něco nového. Někoho nového. Buď součástí nových příběhů a podílej se na tom, kam se společně vydáme.

Kategorie: lifestyle|Relax, Vztahy a sex

HEYDAYS je místo, které pomáhá znovu objevovat. Sebe sama, stará i nová přátelství, lásky, příležitosti a také nová místa. O životě okolo nás se dozvídáme hlavně přes sociální sítě. Řešíme posty, filtry, počty sledujících.

Je jednodušší dát kamarádovi like, než napsat “pojď ven”. Možná jsme kvůli sociálním sítím, kariéře nebo výmluvám na nedostatek času zapomněli žít v přítomnosti. A užívat si ji. Společně. Na nových místech. Bez rutiny či stereotypu. Možná jsme zapomněli být zase jako děti, co chtějí zkoušet a objevovat. Poznávat. Je čas to změnit.

Známe to všichni ... “chtěl/a jsem to zkusit, ale ještě jsem na to nebyl čas” nebo “už roky jsme se neviděli, ale ještě nebyla příležitost si napsat” a taky “nejlepší historky mám z gymplu.. jó, to byly časy.” A nebo máte ve svém životě najednou prázdno, kamarádi jsou aktuálně někde jinde a vy chcete prostě žít.

A tak hledáte lidi, kteří to mají stejně.

HEYDAYS je místo, kde si každý může najít to své. Dejme opět důležitost přátelství a společnému objevování nového. Poznávej s námi nové lidi, každý tě může něčím obohatit. Spousta podniků a akcí vzniká a zaniká, pojďme je projít či navštívit společně. Nejsme blogeři, ani influenceři, chceme místa a zážitky objevovat s vámi a přirozeně, tak jak jsou.

Protože ty nejlepší zážitky jsou stejně zdarma.

Připrav si konverzační otvíráky a témata pro small talk, HEYDAYS přichází a třeba i ty můžeš hrát jednu z hlavních rolí nového příběhu ♥

Chceš nás podpořit? Řekni o nás všem dobrým lidem

Náměstí Míru
Praha, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: