Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

SIGNATURE store & cafe

Praha 7, Tusarova 791/31, 17000

zpět na výpis
Tip
   
SIGNATURE store & cafe

Obchod, kde najdete nejen originální design, ale i dobrý kafe.

Telefon:777 505 266
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Módním trendům oděvních řetězců se můžeš přizpůsobit nebo se vůči nim vymezit. My jednoznačně volíme druhou možnost, a proto sázíme na originalitu českých a slovenských návrhářů/designérů s unikátním rukopisem. Nebaví nás rychlý výběr zboží a ještě rychlejší cesta s kreditkou k pokladně. U nás si dej klidně na čas a nech si poradit od profíků, kteří to, co prodávají, znají do nejmenších detailů. 

Signature je prostor, kde si můžeš kromě oblečení, doplňků a věcí do bytu koupit i drink, dobře se najíst, přijít se podívat na prezentaci nové kolekce nebo se sejít s partou na našem workshopu. Příjemnou atmosféru tohohle místa dokresluje živá muzika nebo vystoupení DJs

My, co stojíme za Signature, neoddělujeme práci a zábavu, protože děláme to, co nás baví. Pořád hledáme inspiraci, jak věci zdokonalovat a posouvat o kus dál. Ve všem fungujeme zásadně na doraz – jsme už prostě takoví. A stejný je i tenhle projekt.

Tusarova 791/31
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: