Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Hvězdy v lese

Praha 6, Huberova, 16000

zpět na výpis
 
Hvězdy v lese

Hvězdy v lese je lesní mateřská škola a komunitní zahrada, založená na principech vdělávání pro udržitelný rozvoj.

Kategorie: lifestyle|pro děti|

Hvězdy v lese je lesní mateřská škola, založená na principech vzdělávání pro udržitelný rozvoj, na hodnotách soucitu, respektu a úcty k lidem, zvířatům, rostlinám a Zemi. Ubíráme se cestou waldorfské pedagogiky, kterou chápeme především jako vnitřní vodítko pro nás průvodce k vnitřní práci na sobě samých.
Zřizovatelem školky je spolek Hvězdy v lese, založený z iniciativy průvodců a rodičů.

Klademe si za cíl pracovat v souladu s potřebami malého dítěte: neuspěchaný a klidný rytmus, bezpečný prostor, dostatek času pro dítětem iniciovanou volnou hru, zodpovědné vedení autoritou dospělého, zdravé jídlo a pohyb.

Oboru Hvězda považujeme za ideální lokalitu pro pobyt dětí: zdejší les je po pět staletí chráněným přírodním prostorem. Setkává se zde "kultura & natura", dva nepostradatelné prvky pro zdarvý rozvoj dítěte. Mírně svažitý kopcovitý terén poskytuje dostatek možností pro pohybové aktivity a skupina maximálně 14 dětí umožňuje rozvoj sociálních kompetencí a vztahů. V měnší skupině mají průvodci dostatek času pro každé dítě.

Huberova
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: