Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Obchodní centrum Park Hostivař

Praha 10, Švehlova 1391/32, 10200

zpět na výpis
 
Obchodní centrum Park Hostivař

Obchodní centrum PARK HOSTIVAŘ je rozmanitým světem rodinných nákupů a příjemným místem aktivního odpočinku.

Telefon:267 184 111
Kategorie: lifestyle|Nakupování

Nabízíme Vám nakupování a služby skutečně pro celou rodinu na ploše dvacet tisíc metrů čtverečních ve více jak  padesáti obchodech, máme pro vás připraveno tisíc parkovacích míst a jsme tady s Vámi a hlavně pro Vás již více než deset let.

Obchodní centrum PARK HOSTIVAŘ se právě díky Vám stalo tímto živým nákupním a zábavním centrem a my z toho máme upřímnou radost. Klademe velký důraz na další modernizaci a skladbu obchodů, připravujeme mnoho zajímavých společenských   akcí pro děti i dospělé a plánujeme blízkou budoucnost při dalším dynamickém  rozvíjení našich  služeb. Budujeme pro Vás srozumitelný informační systém a novou tvář internetových stránek a zpravodaje „ Háčko", věřte, je opravdu na co se těšit.

Švehlova 1391/32
Praha 10, 10200
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: