Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Pannonia Entertainment

, ,

zpět na výpis
no-image

Pannonia Entertainment je úspěšná mezinárodní distribuční společnost působící nově na českém trhu.

Kategorie: kultura|kina

Nabízí kinům prémiový alternativní obsah, jakým jsou živé přenosy i záznamy divadelních představení, koncertů populární i klasické hudby, opery, výstav umění, ale i kultovních a nových filmů.
 
V návaznosti na samotnou distribuci se Pannonia Ent. zabývá také takzvaným event-cinema. Nejde nám jenom o zařazení nabízeného obsahu do programů kin, ale chceme divákům dodat kompletní zážitek. Podporujeme kinaře v pořádání nejrůznějších akcí, eventů, doprovodných programů, soutěží a podobně. Kino se postupně stává koncertní síní, operní scénou, divadlem, muzeem, arénou, obrovskou televizí, ale i kavárnou, restaurací, knihkupectvím a mnohým dalším. Diváci nechodí do kina už jenom na filmy, chtějí si odnášet nové zážitky, sdílet atmosféru se svými přáteli a patřit to divácké komunity.


Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: