Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Ex Post

Praha 1, Příčná 1,

zpět na výpis
 
Ex Post

V bývalé poště v Příčné ulici se od září otevírá nový kulturně vzdělávací prostor.

Kategorie: kultura|divadla, galerie, koncerty

Po několikaměsíční rekonstrukci se v Příčné ulici č. 1 znovu otevírá pobočka pošty – tentokrát však utichnou razítka a prostor bude patřit umění. Ex Post navazuje na činnost showroomu 22presents v Mlynářské ulici, kde se od roku 2009 představovaly projekty z pole experimentálního designu. „Více než rok jsem usiloval o pronájem těchto prostor se záměrem vytvořit kulturní a vzdělávací centrum v části Prahy, která je mi velmi blízka – bydlím ve stejném bloku už bezmála 33 let. Podobné umělecky zaměřené centrum nikde v okolí neexistuje, a proto jsem rád, že se mi podařilo ve spolupráci s městkou částí Prahy 1 prostor uzpůsobit tomuto účelu,“ říká iniciátor projektu výtvarník Prokop Bartoníček ze studia pebe/lab, které v prostoru Ex Post sídlí.  

Příčná 1
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: