Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Magnusfilm

Náchod, Hurdálkova 147, 54701

zpět na výpis
no-image

Natáčení firemních spotů a reklam za bezkonkurenční cen.

Telefon:721 232 678
Kategorie: kultura|kina

Společnost MAGNUSFILM vznikla z několikaleté filmové a produkční práce jednatele společnosti Tomáše Magnuska. Ten vstoupil do filmového světa v roce 2009 snímkem Pamětnice. V roce 2010 se podílel jako herec, scénárista a koproducent na divácky velmi úspěšném snímku Bastardi. Vzhledem ke stále se zvyšující poptávce po především produkčních aktivitách tvůrce obou snímků se Tomáš Magnusek rozhodl založit filmovou, produkční a distribuční společnost, která všechny tyto činnosti zaštítí. Společnost MAGNUSFILM se především soustředí na organizaci zábavných pořadů, jako jsou například Setkání s legendami, organizuje Hereckou víkendovku a realizuje vlastní filmové projekty a exkurze na natáčení a do filmového studia.

Hurdálkova 147
Náchod, 54701
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: