Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

ZNZ ELECTRONICS s.r.o.

Praha 1, Vodičkova 710/31, 10100

zpět na výpis
 
ZNZ ELECTRONICS s.r.o.

Kadeřnické studio HAIRBORN se nachází v pasáži Myšák Gallery. Pracuje se zde se značkou REDKEN a stylery ghd.

Telefon:+420 732 301 220
Kategorie: kultura|design

Nové prostorné kadeřnictví HAIRBORN v Myšák Gallery je koncepčně ojedinělý projekt, který prozatím v Čechách nemá obdoby. Kadeřníci pracují se světově proslulou značkou REDKEN a se stylery ghd. Profesionální kadeřnictví Hairborn je také loungovým prostorem, kde si klient objedná kávu nebo víno, v klidu se posadí a dá si sraz s kamarádkou nebo kamarádem. Popovídá si se svým nebo jiným kadeřníkem, odejde odpočatý ne proto, že by mu byla poskytnuta masáž nohou, ale že si užil odpoledne a cítil se volně. Zvolený materiál, ze kterého je z větší části HAIRBORN stvořen, imituje tovární prvky - kov a šeď v kontrastu s mléčným plexisklem ze kterého jsou vnitřní prosvětlené stěny domků. Kožené polstrování kadeřnického nábytku jde ruku v ruce s čalouněním nábytku na terase, v čekací a chillout zóně. Vše je navrženo v minimalistické čisté podobě tak, aby interiér působil klidně, pohodlně a zákazníka zbytečně nerozptyloval. Velkou výhodou je terasa, která díky velkým terasovým oknům pouští do salónu dostatek přirozeného světla.

Vodičkova 710/31
Praha 1, 10100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: