Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

ChapiteauX

Praha 7, Na Špejcharu, 17000

zpět na výpis
 
ChapiteauX

Soubor Cirk La Putyka představuje: ChapiteauX (čti “Jiné místo ve městě”).

Telefon:605321906
Kategorie: kultura|divadla, koncerty, klasika

 

Jedinečná atmosféra, inspirativní fantazie, fyzikální zákony, které jsou vzdálené těm pozemským, silné emoce, jedinečný hudební zážitek znějící v uších ještě dlouho po představení – to je ChapiteauX – ojedinělý a mimořádný projekt, u jehož zrodu stojí soubor Cirk La Putyka s partnerským festivalem Letní Letná, profesionálové a průkopníci v oblasti nového cirkusu. ChapiteauX, Jiné místo ve městě, vzniká pod záštitou primátora Prahy pana Bohuslava Svobody. Během necelých čtyř let od svého vzniku se souboru Cirk La Putyka podařilo posbírat mezinárodní zkušenosti, setkat se s řadou zajímavých osobností z celého světa, nazkoušet čtyři inscenace, a vyprodat všechna představení. O nevšední zážitky a zkušenosti bychom se s vámi chtěli podělit v rámci projektu ChapiteauX - Jiném místě ve městě. Naše netradiční cirkusové šapitó bude stát v červnu a červenci v zelené oáze letenských sadů poblíž ulice Na Špejcharu. Tam, kde jsou diváci zvyklí vídat představení partnerského festivalu Letní Letná.

Na Špejcharu
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: