Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

M&K Galerie

Praha 1, Václavské náměstí č. 19, 110 00

zpět na výpis
 
M&K Galerie
Telefon:234 656 123
Kategorie: kultura|galerie

Galerie M&K založena v roce 1990 měla od počátku snahu vybudovat prestižní galerii, která mapuje současnou výtvarnou scénu v České republice a na Slovensku se zaměřením na grafickou tvorbu. Za 17 let trvaní aktivit galerie se podařilo vytvořit stabilní okruh kvalitních autorů v oboru grafiky střední a starší generace a okruh umělců v oboru malby a plastiky z řad mladší generace. V současné době máme prezentační a prodejní aktivity ve dvou stálých galeriích, v Praze a Jihlavě . V pražské galerii prezentujeme stálou expozici Oldřicha Kulhánka. Pořádáme šest až osm autorských výstav ročně.Vytváříme projekty založené na prezentací zahraničních výtvarných umělců v našich galeriích v ČR a na prezentaci našich autorů v zahraničí.

Václavské náměstí č. 19
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: