Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Sdružení pro Tance dávných tradic

Tábor, Vančurova 1813, 39001

zpět na výpis
 
Sdružení pro Tance dávných tradic

Volné sdružení všech, kteří mají rádi spojení hudby, zpěvu a jednoduchého kolového tance - tance dávných tradic -může tančit každý, kdo má chuť!

Telefon:774005511
Kategorie: kultura|koncerty, ostatní

Tance dávných tradic vznikly v 60. letech v San Franciscu v době hippies jako Tance univerzálního míru. Někdy se jim také říká "meditace v pohybu". Tance spojují jednoduché mantry, hudbu a pohyb. Zapojit se může každý a to bez jakéhokoliv nácviku předem. Tance se vždy učí až na místě, v kruhu je dance leader, který tanec vede a všechno vysvětluje. V tancích se skrze společný kruh spojujeme sami se sebou, se svou duší a Zdrojem. Základem je myšlenka, že veškerý mír na planetě začíná uvnitř nás samotných - tento mír se skrze tance v sobě snažíme objevovat a kultivovat, aby nám mohl být oporou v našem každodenním životě a pomáhal naplňovat to nejlepší z nás.

Vančurova 1813
Tábor, 39001
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: