Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Portus Praha, z. ú.

Praha 2, Uruguayská 178/5, 12000

zpět na výpis
 
Portus Praha, z. ú.

AKCE CIHLA je celostátní benefiční sbírková a osvětová kampaň na podporu moderních sociálních služeb pro lidi s mentálním znevýhodněním..

Kategorie: kultura|koncerty

AKCE CIHLA pomáhá lidem s mentálním znevýhodněním na cestě k samostatnosti a nezávislosti, tím že zajišťujeme prostředky pro stavby, rekonstrukce a vybavení bydlení, bytů, dílen a dalších objektů, v kterých jsou poskytovány sociální služby především pro lidi s mentálním handicapem. Projekt sociálního podniku DOBROTY S PŘÍBĚHEM Od roku 2000 díky pořádání sbírky a jejich doprovodných programů jsme podpořili díky dárcům 40 500 000 Kč projekty sloužící lidem s mentálním postižením. Od roku 2000 bylo prodáno téměř 300 000 benefičních cihel. Díky této pomoci se nám podařilo podpořit 54 projektů.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: