Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Colben_centrum

Praha 9, Kolbenova, 19000

zpět na výpis
 
Colben_centrum

Colben centrum je nově otevřené komunitní centrum ve Vysočanech v Praze 9.

Telefon:727 838 460
Kategorie: kultura|ostatní

Colben centrum je nově budované komunitní centrum ve Vysočanech v Praze 9, které již brzy nabídne inspirativní prostor pro setkávání, rozvoj, trávení volného času i seberealizaci. V centru bude kavárna se zázemím vlastní kuchyně, kde pro vás budeme připravovat chutné a zdravé občerstvení.

Budete moct navštívit coworkingové centrum Colben cowork, ať už budete chtít pracovat v příjemném prostředí, budete vyžadovat klid v jedné z našich kanceláří nebo potřebujete zasedací místnost pro pracovní schůzku nebo videohovor. Děti jakéhokoliv věku můžete vzít s sebou, my vám pro ně zajistíme hlídání. Káva, nápoje i občerstvení z Colben Café potřebné k pohodovému pracovnímu dni je samozřejmostí.

V brzkých odpoledních hodinách nabídneme bezpečné místo pro trávení volného času i vzdělávání dětem školního věku. Děti budou mít v Colben clubu k dispozici veškeré vybavení centra, speciální každodenní nabídku minikurzů všeho možného druhu a zaměření, podnikatelské kurzy i přístup do jedinečné ColBANKY, kde se budou bezpečně učit vše o financích, finančním plánování, investování a hlavně zodpovědnosti a hodnotě peněz. K tomu jim poslouží naše digitální měna Colben Coins, tzv. “Céčka”.

V pozdních odpoledních a večerních hodinách nabídneme každému něco. Motivační nebo vzdělávací kurzy, prostor pro sdílení, přednášky, cestopisy, kreativní dílny… napadají vás další činnosti, které byste u nás chtěli zkusit? Dejte nám o nich vědět a my uděláme vše pro to, abychom je do nabídky zařadili.

Nebudou chybět ani různé jednorázové akce, setkávání, oslavy svátků nebo tematická tvoření pro všechny věkové kategorie i rodiny. Součástí Colben centra bude i zařízená zahrada, kde plánujeme pořádat sousedská setkání s grilováním nebo letní kina.

Máte nápady nebo znalosti, které chcete zaznamenat nebo sdílet a nemáte vhodné místo a techniku? Využít budete moct naši multimediální místnost Colben Creative, která bude vybavena technikou vhodnou k natáčení rozhovorů, videolekcí, “stop motion” příběhů i kreativních projektů. Vaším nápadům se meze nekladou, rádi podpoříme jakkoliv zajímavý projekt. Z této místnosti navíc chceme online vysílat rozhovory se zajímavými lidmi z naší komunity i mimo ni a podcasty.

Kolbenova
Praha 9, 19000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: