Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Artefin

Měšice, Nádražní 203, 25064

zpět na výpis
 
Artefin

Galerie Artefin, nabízí na více jak 460 m2 to nejlepší ze současného umění.

Telefon:733147839
Kategorie: kultura|galerie

Galerie Artefin je platforma, která si klade za cíl propojit kvalitní současné umělce s lidmi, kteří by si cestu k nim jinak hledali obtížněji. Naší snahou je rozptýlit veškeré obavy z případného nákupu uměleckého díla a cestu k jeho pořízení co nejvíc zjednodušit. V našem depozitáři a showroomu si můžete na ploše 460 m2 vybrat z více než 800 uměleckých děl různých autorů. Každému zájemci věnujeme dostatek času k osobním konzultacím, umožníme přímé jednání s umělci a případně i výběr dalších děl z jejich ateliérů. Navíc můžeme nabídnout financování nákupu formou splátek, a to jak pro podnikatele, tak i koncové zákazníky. Věříme, že touto cestou dokážeme zpřístupnit svět současného umění komukoliv, kdo uvažuje o jeho koupi ať už jako o dobré investici, nebo jen pro radost. Přesvědčíme vás že umění není jen pro bohaté nebo vyvolené, a cesta k pořízení kvalitního originálu může být mnohem jednodušší, než se na první pohled zdá.

Nádražní 203
Měšice, 25064
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: