Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Distrikt 7

Praha, Veletržní 61, 17000

zpět na výpis
 
Distrikt 7

Vizí klubu je nabídnout návštěvníkům nejen z metropole kvalitní hudební program napříč žánry.

Telefon:775 177 600
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Prostor, který od druhé poloviny devadesátých byl součástí kulturního života ,,Pražanů“ , prošel kompletní rekonstrukcí a v současnosti se může pyšnit kapacitou více jak 1500 návštěvníků na třech pódiích.

Samozřejmostí je kvalitní technický support, jehož součástí je soudsystem renomované značky KV Audio, kterým se mohou pyšnit prestižní světové kluby jako Amnesia Ibiza nebo EGG London, kde pravidelně vystupují největší hvězdy elektronické scény, hollywoodské divadlo Racardo Montablán Theatre, pražské Rudolfinum nebo který v minulosti využívala i Česká filharmonie v rámci eventu pod širým nebem na Pražském hradě. To vše podpořeno kvalitními LED obrazovkami a světelným parkem, který obsluhuje léty prověřený technický personál.

Za celým klubem stojí produkční tým, který se v minulosti podílel na produkci celé řady eventů a festivalů nejen v České republice a jehož cílem je vytvořit kvalitní program, který se nezaměřuje pouze na hudbu, ale umění ve všech jeho spektrech. Kromě toho je prostor vhodný také pro pořádání akcí pro korporátní klientelu a je připraven vytvořit pro tuto sekci eventy na klíč dle jejich potřeb.

Veletržní 61
Praha, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: