Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Film Naživo

Praha 1, Loretánská 179/13, 118 00

zpět na výpis
 
Film Naživo

Film Naživo je společným projektem spřátelené společnosti HEAVEN’S GATE Viktora Tauše, souboru Cirk La Putyka a divadla Jatka78.

Kategorie: kultura|divadla, koncerty

Nabízí alternativu živé kultury – divadelní představení, koncerty i cirkusové performance ve speciálních formátech Naživo.
Prvními vlaštovkami projektu byly online přenosy představení Amerikánka, které jsme v době první vlny pandemie Covid -19 inscenovali v prostorech mimo divadlo. Právě tehdy jsme objevili unikátní filmový jazyk, kterým k divákům promlouváme. Všechny naše formáty jsou natáčeny v jediném živoucím záběru, ve kterém kamera vstupuje do intimního prostoru herců nebo se naopak zaměřuje na svět kolem nich.
Díky tomu u nás nenaleznete jen pouhý záznam představení, ale nový druh uměleckého zážitku. Formát Film Naživo vás zavede do prostředí mimo divadelní jeviště, které obsahu hry dodá nový kontext, inspiruje herecký projev a rozvíjí její téma. S formátem Divadlo Naživo hru uvidíte naopak na domácí scéně, kde vás vezmeme třeba i do zákulisí.
Mezi naše další pořady patří Late Night Show, která vám připomene atmosféru nočních barů a klubů. Pořad Domanéž je naopak určen dětem a učí je cirkusové cviky a triky. Nadále pro vás přinášíme i oblíbenou talkshow souboru VOSTO5 Kupé v lese.

Loretánská 179/13
Praha 1, 118 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: