Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Ela Gaurí

Praha 6, Slánská, 1678, 16200

zpět na výpis
 
Ela Gaurí

Pořádáme kulturní akce, výstavy, kurzy a dílny pro děti i dospělé.

Telefon:608020326
Kategorie: kultura|galerie, vizuální umění

Surja z.s. -Vznikl z potřeby posílit tvůrčí sebevědomí a seberealizaci jednotlivců s přesahem do lokálních komunit. V překladu to znamená, že spolek vznikl jako volné uskupení nezávislých inovativců, umělců, kumštýřů, kreativců, myslitelů a badatelů. Tvůrčí duch rozhodně nezaručuje, že dokážete být také obchodník, manažer, propagátor. Bývá to spíše naopak. Často se setkáváme s originálními talenty, kteří se nestali akademiky a jejich cesta k sebeprosazení a k osvíceným filantropům je tak o mnoho složitější. Dáváme síly dohromady. Surja z.s. tedy funguje jako jakási platforma pro více, či méně skryté tvůrčí talenty. Věříme totiž, že investice do umění je zároveň investicí do intelektuální pokladnice společnosti. Pokud nás chcete podpořit v našich snahách přispějte prostorem pro výstavu, nabídněte prostor pro prodej děl, objednejte si dílo od našich autorů, za-sponzorujte výtvarný materiál. Samozřejmě můžete přispět na účet spolku 2201198673 /2010 Fio.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: