Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Festival arabské kultury

Praha, Tusarova 31, 17000

zpět na výpis
 
Festival arabské kultury

Festival arabské kultury letos oslaví již 10 let od svého vzniku a řadí se již mezi tradiční akce města Plzně.

Kategorie: kultura|hudba, vizuální umění

Letošní, desátý ročník, se uskuteční 3. - 7. dubna v Plzni, 8. - 11. dubna v Olomouci a 11. - 14. dubna 2019 v Praze. Tzv. Arabfest má za sebou již devět úspěšných ročníků a každý rok nese jiné téma, jiný podtitul.Tím letošním je JÍDLO, které chceme představit jako hybatele společnosti, sociální a ekonomický faktor regionu Blízkého východu. Jídlo, kterým se plýtvá, ale zároveň kterého je nedostatek. Jídlo jako každodennost, kterou považujeme za samozřejmost a jako kulturní událost, při níž slavíme, setkáváme se a vzájemně se poznáváme. S odborníky z tuzemska i zahraničními hosty vydáme prozkoumat oblast produkce potravin, zero-waste životního stylu nebo například jaké to je dělit se o vodu hned s několika sousedními státy.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: