Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Czech Design Store

Praha 1, Opatovická ulice 3, 110 00

zpět na výpis
 
Czech Design Store

Nový prostor věnovaný českému designu a umění

Kategorie: kultura|galerie

Základní prezentaci tvoří designový nábytek, sklo, svítidla, bytové doplňky, oděvy, autorský šperk. Odlišností od ostatních designových obchodů je propojení s uměním – prostor nabízí umělecké sklo, obrazy, grafiku, sochy.
Značný prostor je též věnovaný dětem – nábytek a bytové doplňky, oděvy, knihy,
hračky.

Zastoupeny jsou umělci: Lída Vondrová, Radka Kubková,Veronika Černá, Jessica Hoffmeister, Pavla Soukupová, Kateřina Reich, Penocze, Tomáš M. Záhořík, Karel Nepraš, Jiří Pelcl, Gambit Factory, David Kurňavka, Kristýna Mikolášková, František Jungvirt, Lukáš Jabůrek, Pavel Kopřiva junior, Chic by Pig, Chatta home, Mulier, Clockies a další.

Za novým konceptem a realizací stojí Iva Nesvadbová, ředitelka ART PRAGUE FAIR, a Lukáš Pipek, ředitel CZECH DESIGN WEEK. Spojili zde své zkušenosti a názory, a dali tak vzniknout nové platformě, jež umožní
designérům a umělcům nabízet své produkty a díla zájemcům o vše nové a originální.

Opatovická ulice 3
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: