Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Pracovna

Praha, Vlkova 36, 13000

zpět na výpis
Pracovna

Pracovna je místem, kde můžete nalézt svůj vlastní pracovní stůl a hlavně tvořivou náladu, která vám pomáhá při práci.

Telefon:607222250
Kategorie: kultura|galerie, koncerty

Pracovna je místem, kde můžete nalézt svůj vlastní pracovní stůl, vlastní židli a hlavně vlastní tvořivou náladu, která vám pomáhá při práci. Nabízíme zázemí běžné kanceláře (tiskárna, kopírka, wi-fi), ale zároveň se staráme o to, aby byl pracovní prostor příjemný a osobní pro každého, kdo k nám přijde pracovat. Prostory k pronájmu – místo pro vaše firemní akce, kulturní večery, nebo přednášky. Prostor se dá zařídit podle vašich představ: ať už chcete sedět u stolu, nebo mít místo na pohyb. Disponujeme židlemi a stoly, půjčíme vám projektor, flipchart, reproduktory či cvičební podložky. Veřejně přístupná nekuřácká kavárna, vhodná pro neformální schůzky s klienty, nebo jen zastávku na mlsání. Otevřeno máme každý všední den od 8:00 do 22:00.

Vlkova 36
Praha, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: