Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
června

Metropolitní léto hereckých osobností

Studio DVA divadlo

zpět na výpis akcí
 

Divadelní přehlídku uvádí divadlo Studio DVA na Letní scéně Vyšehrad a v divadle Studio DVA.  

Začátek:23. 06. 16
Konec:31. 08. 16
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla

Tradiční přehlídku na Letní scéně Vyšehrad obohatí světová premiéra letní komedie Patrika Hartla 4 sestry, v hlavních rolích s Ivanou Chýlkovou, Annou Šiškovou, Janou Strykovou, Berenikou Kohoutovou a Romanem Štabrňákem. Chybět samozřejmě nebudou ani osvědčené tituly z minulých let. Již pošesté jsou připravena i hudební setkání pod širým nebem. 

Na Letní scénu se kromě nového titulu mohou návštěvníci vypravit také na osm hitů z repertoáru divadla Studio DVA. Na Vyšehrad se z metropolitní scény přesunou nejúspěšnější hry z nabídky. Diváci se dočkají několika repríz vztahových komedií Vše o mužích, Vše o ženách, Kutloch aneb I muži mají své dny a Hovory o štěstí mezi čtyřma očima. Chybět nebude ani one woman show Hvězda s Evou Holubovou a novinka z repertoáru, italská komedie Carla Goldoniho Poprask na laguně. Hraní pod širým nebem si nenechá ujít ani Karel Roden s Janou Krausovou. Objeví se v nestárnoucí klasice, Molièrově Zdravém nemocném a představení Otevřené manželství, které spolu hrají neuvěřitelných 14 let. Navíc na domovské scéně na Václavském náměstí odehrají v průběhu prázdnin i několik repríz divácky oblíbené hry Sex pro pokročilé. Na kamenné scéně bude mít o prázdninách svoje místo i stále vyprodaná komedie pro celou rodinu SMOLÍKOVI a jejich podivuhodné dobrodružství a hit loňského léta, one man show Boba Klepla Vysavač. 

Studio DVA divadlo
Tel: +420222222598
Vyšehrad
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: