Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
července

22 Jump Street - Premiérový víkend

FALCON a.s.

zpět na výpis akcí
 

Pokračování oblíbené akční komedie

Začátek:10. 07. 14
Konec:13. 07. 14
Čas:16:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

REŽIE: Phil Lord, Christopher Miller 

HRAJÍ: Jonah Hill, Channing Tatum, Peter Stormare, Ice Cube ad.

Poté, co si prošli nástrahami střední školy (dvakrát po sobě), čekají na policejní důstojníky Schmidta (Jonah Hill) a Jenka (Channing Tatum) velké změny - jsou pověřeni prací v utajení na místní vysoké škole. Ale zatímco Jenko potká spřízněnou duši ve sportovním týmu a Schmidt pronikne do řad studentů umění, začínají o svém vzájemném vztahu zvolna pochybovat.

Jejich úkolem už není pouze vyřešit případ, ale jsou nuceni zjistit, zda mezi nimi může existovat společný vztah na úrovni. Pokud se těmto dvěma přerostlým puberťákům podaří vypracovat se z univerzitních nováčků ve skutečné muže, pak by vysoká škola mohla být tím nejlepším, co je kdy potkalo.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: