Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
října

Das Filmfest

Das FilmFest

zpět na výpis akcí
 

Festival německy mluvených filmů v brněnském kině Art.

Začátek:23. 10. 13
Konec:27. 10. 13
Cena:90 Kč
Čas:18:15 - 22:00
Kategorie: kultura|kina

Jsou mladí a nadějní a chystají se změnit svět? Anebo tápavě hledají sami sebe ve světě, který jim nic nenabízí? Ve své hlavní festivalové sekci nahlédne letošní Das Filmfest do dilemat antihrdinů nejmladší generace, tzv. Generace Y.

Osmý ročník festivalu německy mluvených filmů se pochlubí i hluboce dojemným portrétem filozofky Hannah Arendtové, silným příběh nadmíru idealistického vladaře Ludvíka II. a také snímky ze současnosti, které spojují palčivá témata, jako je hledání nového partnera, rozpad rodinných vazeb nebo volná láska.

V pestré filmové nabídce nechybí ani letos sekce dokumentárních filmů či archivní snímky zapůjčené nadací DEFA. Festival Das Filmfest představující nejaktuálnější filmovou tvorbu německé, švýcarské a rakouské provenience.

Stejně jako v předchozích letech sází Das Filmfest při výběru snímků na kombinaci osvědčených režisérských jmen s výraznými debuty. Nabízí tak nejrůznější umělecké přístupy k rozmanité filmové látce i originální pohledy na současná aktuální společenská témata

Cena vstupenek na všechny projekce v Praze je 90 Kč.
(projekce pro školy za 50 Kč)

Vstupenky můžete koupit:
Kino Art 
Tel. 541 213 542 

Kino Art
Tel: 774 615 800
Vodičkova 704/36
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: