Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Testovací firma - CityBee

Praha, Durychova, 15000

zpět na výpis
 
Testovací firma - CityBee

Vybíráme ty nejlepší akce v Praze. Přinášíme inspiraci pro váš volný čas a tipy na zajímavé podniky.

Telefon:777000111
Kategorie: gastro|bary a pivnice

Nejpopulárnější pražský volnočasový portál, poskytující inspiraci a servis pro aktivní život ve městě. Jsme v klasické i mobilní verzi a připravujeme novou aplikaci pro iOS a Android. Měsíčně si svůj program u nás plánuje 70 000 uživatelů. Vznikli jsme v červnu 2012, od té doby naše stránky alespoň jednou navštívilo přes 750 000 lidí. CityBee je moderní, přehledné, praktické, barevné a má styl. Kdo jsou naši uživatelé? Jádrem jsou lidé mezi 20 a 40 lety, ať už s rodinou nebo bez ní, žijící nebo pracující v Praze. S portálem CityBee oslovujete jen svoje potenciální zákazníky a ne lidi, kteří se k vám těžko někdy dostanou. Kdo s námi spolupracuje? Našimi klienty jsou například Národní divadlo, Botanická zahrada hl. m. Prahy, Roxy, Goethe Institut, restaurace skupiny La Gare, Česká centra, Česká filharmonie, Muzeum hl. m. Prahy, hotel Hilton, ale i mnoho dalších podniků více známých či do té doby zcela neznámých. Jak komunikujeme s našimi klienty (a uživateli)? Držíme pro vás i pro uživatele technickou i poradní podporu na telefonu i e-mailu. Máme Facebook (přes 30 000 fanoušků obou našich stránek), Twitter (přes 1500 followerů) i Instagram (více než 1000 fanoušků).

Durychova
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: