Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Letenský zámeček

Praha 7, Letenské sady 341, 17000

zpět na výpis
 
Letenský zámeček

Letenský zámeček je jedinečná restaurace v srdci Letenských sadů s nádherným výhledem na historické jádro Prahy.

Telefon:233378208
Kategorie: gastro|restaurace

Harmonicky se tu snoubí více než stoletá tradice restauratérského řemesla s moderními gastronomickými trendy a upřímným zájmem o zákazníka. To vše v noblesních interiérech dýchajících nevtíravým luxusem a umocněných impozantním panoramatem Starého Města pražského.

Rozmanité možnosti Letenského zámečku dokonale naplní vaše představy, ať už chystáte intimní oslavu, privátní večírek pro užší společnost, opulentní raut, divokou párty či důstojnou firemní akci. Obzvláštní péči věnujeme svatebním hostinám, v případě zájmu zajišťujeme kromě precizního kompletního servisu i svatební obřady.

Najdete u nás hned tři restaurace plné kulinářských zážitků pod jednou střechou, zahradní terasy s příjemným posezením, altánek, hřiště na pétanque, nekuřácké prostředí a wi-fi pokrytí všech prostor. Delikátní lahůdky, vybraná vína, vstřícnou obsluhu. A všechno jako na zámku.

Letenské sady 341
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: