Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Restaurace Kábul

Praha 1, Krocínova 5,

zpět na výpis
   
Restaurace Kábul

Pravá orientální kuchyně, afghánské speciality.

Telefon:224235452
Kategorie: gastro|restaurace

Chuť originálních afghánských specialit si můžete klidně dopřát i v centru rušné Prahy. Na rozdíl od jiných asijských stylů afghánská kuchyně není tak ďábelsky ostrá, aby vám zničila chuťové buňky, přesto je zajímavá a hlavně nevšední.

Je ovlivněna Persií, Indií a Mongolskem a hlavní ingrediencí je koření, především koriandr, máta, chilli, zázvor a pepř. Ze zeleniny vede lilek a čočka, z masa především jehněčí. 

Restaurace Kábul nabízí menu jak pro vegetariány, tak pro milovníky masových specialit. Lahůdku tady dovedeme udělat i z čočky a když se zakousnete do skvělého kebabu, máte pocit, že jste se ocitli přímo v Orientu. Tento dojem umocní i pravé orientální tanečnice, které vám dokonale zpříjemní večer exotickým tancem.

OTEVÍRACÍ DOBA 
Po / Mo - Ne / Sun: 11,00 - 24,00

Krocínova 5
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: