Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Remember

Praha 1, Biskubská 5, 110 00

zpět na výpis
 
Remember

Pravá vietnamská kuchyně uprostřed Prahy.

Telefon:602 889 089
Kategorie: gastro|restaurace

Jídlo hraje v životě každého vietnamce jednu z ústředních rolí - až již v průběhu běžného dne, nebo během různých slavností a oslav. Tato tradiční kuchyně, využívající dary moře a země, lahodí oku i chuti. Vietnamská kuchyně patří mezi nejpestřejší na světě. Základem je vždy vařená rýže a ochucená zelenina. Dále jsou často její součástí ryby a mořské plody, růné kořeněné maso a omáčky. Přesto, že má v lecčem blízko ke kuchyni Čínské, má svá nezaměnitelná specifika jako používání čerstvé, nevařené zeleniny a rozmanitých aromatických bylinek dávajících jídlu nenapodobitelnou chuť. Přijďte k nám ochutnat autentickou vietnamskou kuchyni.

Biskubská 5
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: