Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

U Závoje

Praha 1, Havelská 500/25, 110 00

zpět na výpis
 
U Závoje
Telefon:226 006 111
Kategorie: gastro|vinárny

Dům vína „U Závoje“ nabízí široký výběr moravských, francouzských i světových vín, včetně Champagne a sektů.

V zimní zahradě vinného baru je podáváno dvouchodové polední menu spolu se sklenkou vína ke každému chodu a to je každý den obměňováno. Jídelní lístek restaurace se sestavuje vždy na 3 měsíce a využívá právě dostupných sezónních surovin. Jídla vycházejí z tradic francouzské kuchyně, ale nevyhýbají se ani inspiraci z jiných evropských zemí a domácích receptů. Na jejich přípravě se podílí tým špičkových kuchařů a cukrářů. V pasáži Domu vína „U Závoje“ najdou gurmeti ještě sýry z tradičních produkčních zemí, moravskou slivovici, francouzské koňaky a armaňaky i luxusní čokolády. 

 

Byli bychom rádi, kdyby k nám našli cestu všichni milovníci vína i dobrého jídla, protože právě jim je celý tento prostor určen. 

Havelská 500/25
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: